WimhComputers IT-Services


noname
NETWERKEN

Adviseren voor netwerken
Aanleggen van Netwerken ook WiFi (particulier, midden-klein bedrijven)
Onderhoud Van Netwerken (SLA)

Wilt u een netwerk van computers in uw huis of op uw bedrijf.
We geven advies bij het aanschaffen van netwerk metriaal en andere toebehoren voor een netwerk. voor het instellen van uw apparatuur en computers kunt u ook bij Wimh Computers & IT-services terecht.
Wilt U een WiFi(draadloos) netwerk kijk dan onder WiFi
Heeft u al een netwerk maar moet dit ge-reorganiseerd worden of gewoon onderhouden, ook daarvoor kunt u contact met Wimh Computers & IT-services opnemen.

Een bekabeld netwerk: Op een netwerkaansluiting kun je immers niet alleen bedrade apparatuur aansluiten: met behulp van een accesspoint zet je een netwerkaansluiting weer om in een WiFi-netwerk. Daarnaast kun je een netwerkaansluiting gebruiken om je draadloze netwerk te ontlasten. bekabeld netwerk zorgt voor een lagere belasting en zo een sneller en stabieler of groter WiFi-netwerk. Gebruik voor vaste apparaten die een netwerkaansluiting hebben daarom altijd kabels.

Al een aantal jaar is een gigabitnetwerk (1 Gbps) de standaard voor thuisgebruik. Naast gigabitapparatuur heb je hiervoor ook geschikte bekabeling nodig. Voor een gigabit-netwerk heb je minimaal Cat 5e-kabels nodig. Cat 5e is goedkoper en is en bovendien flexibeler waardoor hij eenvoudiger te verwerken is. Het is met Cat 5e-bekabeling bijvoorbeeld geen enkel probleem om kabels door de muur te trekken.
Als het lastig is om netwerkkabels aan te leggen, dan is het verstandig om Wimh Computers & IT-services dit te laten doen. Wimh Computers & IT-services legt netwerk kabels aan, meet ze door en levert ze werkend op.
Tegenwoordig is het mogenlijk om WiFi die sneller dan kabel is aan te leggen. WiFi 802.11AC is maarliefst 1.4 Gbps deze kan Wimh voor u ook aanleggen kijk onder WiFi voor meer info.

neem contact op met:

Wimh Computers & IT services

wimh menu
Home | About | Services | Contact | ©2019 Wimh Computers & IT-Services