WimhComputers IT-Services


nieuwe pcs
COMPUTERS

Wilt u effectiever met uw computer kunnen werken ? Wilt u meer uit uw computer halen ? Dan is Wimh Computers & IT services precies wat u zoekt! Wilt u informatie over Windows, Office, Websites, Nieuwe hardware, (Draadloos/WiFi)Netwerken of heeft u andere vragen?
Neem dan contact op met Wimh Computers & IT-services!

Wimh is gecertificeerd door Microsoft en is daardoor Microsoft Certified Desktop Technichian..
U kunt bij Wimh Computers & IT-services kunt U terecht met alle vragen over ALLE windows'en.

Advies bij het aanschaffen van een nieuwe PC,
Wimh Computers & IT-services geef u deskundig advies voor het aanschaffen van een nieuwe pc. Samen met u bespreken we de mogenlijkheden die er zijn op het ICT gebied.
De belangrijkste vraag daarbij is: "wat wilt u ?".

==> NIEUW WINDOWS 11 !!

Wat is het verschil tussen Windows 10 en Windows 11?
Windows 11 heeft alle kracht en beveiliging van Windows 10 met een opnieuw ontworpen en opgefrist uiterlijk. Het wordt ook geleverd met nieuwe tools, geluiden en apps. Over elk detail is nagedacht. Alles komt samen om je een frisse ervaring op je pc te bieden.

Wanneer kan ik mijn Windows 10-apparaat upgraden naar Windows 11?
Als je bestaande Windows 10-pc de meest recente versie van Windows 10 gebruikt en voldoet aan de  minimale hardwarespecificaties, kan deze upgraden naar Windows 11. Het uitrolplan voor de upgrade wordt nog steeds afgerond, maar voor de meeste apparaten die vandaag al in gebruik zijn, verwachten we dat het ergens begin 2022 klaar zal zijn. Niet alle Windows 10-pc's die in aanmerking komen voor een upgrade naar Windows 11, zullen tegelijkertijd een aanbod krijgen om te upgraden. Om te bekijken of je pc in aanmerking komt voor een upgrade, download je de PC Health Check-app en voer je deze uit. Zodra de uitrol van de upgrade is gestart, kunt je controleren of deze klaar is voor je apparaat door naar Instellingen/Windows Updates te gaan.

Het uitrolplan voor de upgrade wordt nog afgerond, maar zal naar verwachting eind 2021 beginnen en doorgaan tot 2022. De specifieke releasedatum verschilt per apparaat.

neem contact op met:

Wimh Computers & IT services

wimh menu
Home | About | Services | Contact | ©2019 Wimh Computers & IT-Services