WimhComputers IT-Services


Welkom
WIFI

WiFi (draadloos internet) is er in 2 soorten: Binnenshuis en buitenshuis.
Zo heb je overal een internetverbinding.

Binnenshuis:
Een indoor WiFi hotspot is de ideale manier om WiFi aan te bieden. In horeca gelegenheden is een indoor WiFi hotspot een uitkomst en een eenvoudig middel om uw draadloos met internet te verbinden. Vaak komt uw modem/router thuis niet vergenoeg. Thuis kunnen we ook een WiFi hotspot plaatsen zodat u overal in uw huis kan internetten

Buitenshuis:
Met outdoor WiFi hotspots zetten we snel en eenvoudig een draadloos WiFi netwerk op voor buitengebruik. Een outdoor wifi hotspot wordt voornamelijk toegepast bij bedrijven die WiFi aanbieden aan hun gasten/medewerkers.

Een goed alternatief voor een WiFi versterker is een hoog vermogen Access Point als vervanging of aanvulling op uw zwakke WiFi modem of router.
Bij Wimh Computers & IT-Services kunt u zeer sterke WiFi hotspots bestellen voor binnen en/of buiten deze met een zeer hoog zend vermogen ( 6 a 7 keer hoger dan uw huidige router) en u hebt dus geen range extender meer nodig.

Wimh Computers & IT-services is WiFi certified engineer en houdt de constante ontwikkeling bij. Ook volgt Wim hiervoor cursussen om up-to-date te blijven.Wil je het écht goed geregeld? kijk dan bij contact met Wimh Computers & IT-services of vul onderstaand formulier in.  

wimh menu
Home | About | Services | Contact | ©2016 Wimh Computers & IT-Services